DIENSTEN

Heeft u vragen?
Neem vrijblijvend
contact op

VervoerIcoontje

Distributie

Van den Hoogen is al sinds 1930 dé vervoerder voor uw goederen. Of het nu gaat om een FTL, palletdistributie, Deense karren of losse goederen, alles wordt met de grootst mogelijke zorg vervoerd. Door het gebruik van ons eigen netwerk en die van partnervervoerders kunnen wij uw goederen altijd op de beste manier distribueren. De kern van onze activiteiten ligt op nationaal gebied, maar ook buiten Nederland kunnen wij voor u het vervoer regelen.

SierteeltIcoontje

Een van de specialismes van Van den Hoogen is het vervoer van sierteelt in en rondom Greenport Regio Boskoop. We verzorgen hier het vervoer tussen kwekers en handelaren binnen Boskoop en tussen Boskoop en Aalsmeer. Daar doen wij de ontvangers op en buiten het veilingterrein zelf aan, zodat uw handel direct in de box gelost wordt.

Hiernaast verzorgen wij ook voor een groot aantal klanten ook het vervoer van onder andere stekplanten of verkochte handel tussen Boskoop en het achterland. Door gebruik te maken van ons eigen netwerk is de handel kort onderweg waardoor u of uw klant snel over de planten kunt beschikken.

PakketdienstIcoontje

Van den Hoogen is franchisenemer in de pakketorganisatie Packs. Deze organisatie is gespecialiseerd in het vervoer van kwetsbare goederen die met de hand worden gesorteerd. Wij bezorgen in onze eigen regio de pakketten bij de ontvanger en kunnen de pakketten van onze klanten via deze organisatie laten bezorgen in de Benelux en de rest van Europa.

Voor al uw vervoer